Kulla Zotnisë

Përshkrimi i Projektit

  • Investitori: Driloni Com
  • Lokacioni: Rr. "Sokol Sopi", Lagjja e Muhaxherve, Prishtinë, 10000, Kosovë.
  • Sipërfaqja: 14,000 m2
  • Viti i përfundimit: 12, 2019
  • Studio Projektimi: Maden Group

Kulla Zotnisë

Kulla Zotnisë, është një projekt në të cilin është planifikuar që të përmbushen të gjitha nevojat tuaja për banim.
Rëndësi e veçantë i është kushtuar aspektit të izolimit termik dhe akustik përmes dritareve të kualitetit të lartë dhe fasadës ventiluese.

Kulla Zotnisë është një projekt i cili është duke u implementuar në Lagjen e Muhaxherëve përkatësisht në Rrugën "Sokol Sopi", një lokacion i cili është komod me një ambient të pastër dhe një arkitekturë unike. Hapësirat e gjelbërimit të parkut përreth jush do të ju dhurojnë ndjenja relaksuese juve ndërsa të vegjëlve tuaj ju ofron këndin e lojrave për kënaqësi dhe argëtim. Përveç këtyre, në këtë hapësirë ju do të keni gjithçka që ju nevojitet sepse objekti afaristo banesor “Kulla Zotnisë“ ka menduar edhe për plotësimin e nevojave të tjera tuajat me furra të bukës si dhe restaurante, markete etj, brenda këtij kompleksi. Avantazh përbën afërsia e qytetit ku e bën shumë të lehtë qasjen tuaj në secilën pjesë të saj.

Në këtë kompleks do ti kushtohet rëndësi e veçantë sigurisë, ku do të monitorohet 24/7 nga kamerat e sigurisë si edhe nga personeli fizik.

Kualiteti i ndërtimit

Dritaret e kualitetit të lartë të prodhuara e punuara në Austri.
Specifikat e dritareve : Xham të temperuar të sigurisë së lartë Termoizolim dhe zë izolim të lartë me 40 dB.
Roleta të integruara me komandë elektrike.
Pragu i derës pa pengesa (barrierë) ju lejon juve t'u jepni fëmijëve dhe mysafirëve tuaj hyrje dhe dalje pa një pengesë të bezdisshme te pragu i poshtëm.
Kjo është aq e thjeshtë dhe praktike sa që të moshuarit, personat me lëvizshmëri të kufizuar, por edhe fëmijët nuk do të duan të rrijnë pa këtë komoditet.

Kualiteti i dyshemeve: dysheme parketi dhe pllaka qeramike.

Izolimi

Jetëgjatsia
Materialet e fasades ventillese kanë një qëndrueshmeri dhe jetëgjatsi të lartë pasi që punohen nga materiale rezistente ndaj dëmtimeve dhe ndaj kushteve klimatike prandaj këto materiale janë të qertifikuara dhe kanë garancion për jetëgjatsinë e tyre.

Izoluese
Në sajë të fleksibilitetit gjatë fiskimit të fasades ventiluar , trashësia e izolimit termik mund të përshtatet sipas nevojave të klienteve

Rezistente
Materialet mëveshese te fasadat ventilluese janë rezistente ndaj ujit, zjarrit, akullit, borës, dhe erërave

Zhurmat
Eshtë zgjidhje ideale për ti evituar zhurmat e padeshiruara që shkaktohen jashtë objektit për shkak shresat te ndryshme që e permbajnë fasadën ventilluese

Ekologjike
Prodhohen nga materialet ekologjike që janë terësisht të reciklueshme dhe kanë ndikim të ulët në mjedisin e jashtëm. Fasada të tilla na ndihmojnë që ekosistemi ynë te mos degradohët.

Muret ndarëse: ndarja në mes të banesave me dy mure, izolim akustik dhe lesh guri.