Kulla Verdhë

Përshkrimi i Projektit

  • Investitori: Driloni Com
  • Lokacioni: Rr. "Sokol Sopi", Lagjia e Muhaxherve, Prishtinë, 10000.
  • Sipërfaqja: 8,000 m2
  • Viti i përfundimit: 2015
  • Studio Projektimi: Maden Group

Kulla Verdhë

Kulla Verdhë si një emër unik dhe si një kompleks i tillë, vjen si projekt tjetër i kompanisë sonë me një organizim hapsinorë të menduar detajisht për ju.

E prezentojmë tek ju me një kualitet të lartë të ndërtimit me një sipërfaqe prej 8,000 m² ku është paraparë shfrytëzimi i hapësirave shumë të rehatshme dhe multifunksionale.