Kulla Muhaxherëve

Përshkrimi i Projektit

  • Investitori: Driloni Com
  • Lokacioni: Rr. "Sokol Sopi", Lagjja e Muhaxherve, Prishtinë, 10000, Kosovë.
  • Sipërfaqja: 12,000 m2
  • Viti i përfundimit: 01, 2018
  • Studio Projektimi: Maden Group

Kulla Muhaxherëve

Kulla Muhaxherëve është njëri prej shumë sukseseve të Driloni Com të cilës i është kushtuar një mund dhe përkushtim i madh për të plotësuar të gjitha nevojat tuaja.
Ambienti i gjerë dhe i pastërt si dhe planimetria e veçantë ofronë shumë komoditet për ju.

Eshtë e ndërtuar mbi bazat më moderne dhe të sofistikuara për tju krijuar juve rehatinë që gjithmonë mund ta keni kërkuar.