• --> --> -->


Planifikim

Gjithçka e planifikuar, për të realizuar kompleksin që gjithmonë keni dashur.


Ndërtim

Hap pas hapi, drejt realizimit të kompleksit që gjithmonë e keni ëndërruar.


Shitje

Ne mundohemi që t'ju ofrojmë një ambient të ngrohtë për ju dhe familjen tuaj.

17 Vite Eksperiencë

Driloni Com është kompani serioze e themeluar më 15 Qershor 2005 me aktivitet të përqëndruar ne fushën e ndërtimit.

Projektim

Bëjmë projektimin e objekteve të larta dhe të ulëta, planifikim urban, llogaritje statike si dhe shumë shërbime tjera në fushën e ndërtimit.

Investim

Investitor lider në fushën e ndërtimit. Investojmë në projekte bashkëkohore të bazuara në normat dhe standartet në fuqi.

0

Punëtorë

0

Komplekse Banesore

0

Projekte të përfunduara

0

Familje të lumtura

Kulla Rozë

Kulla Rozë një vend i cili është shumë i përshtatshëm dhe të veçantë ka ambientin e pastër, me gjelbërim përreth ku do të ju dhurojnë ndjenja qetësuese, dhe të vegjëlve tuaj njëkohësisht ju ofron këndin e lojrave për kënaqësi dhe argëtim.

Shërbimet Tona

Ndërtim

Driloni Com është kompani lidere në ndërtim. Ndërtimet tona janë moderne dhe të kualitetit të lartë të mbështetur në standartet europiane.

Finalizim

Finalizimi për kompaninë tonë do të thotë fazë finale, ku të gjitha elementet përfshirë projektimin dhe ndërtimin janë të integruara me njëra - tjetrën si një njësi e përsosur.

Mbikqyrje

Mbikqyrja realizohet nga stafi i përgatitur profesionalisht. Realizimi i objekteve sipas projektit kryesor dhe planit dinamik të ndërtimit të paraparë janë primare për ne.

Konsultime Teknike

Kompania ofron konsultime teknike mbi projektin tuaj, realizon projektime dhe shumë shërbime të tjera lidhur në fushën e ndërtimit.

Ekipi Ynë

Ekipi ynë përbëhet nga profesionistë me eksperiencë dhe të gatshëm për t'ju ndihmuar në çdo moment.

Dalip Gashi CEO & Owner
Drilon Gashi General Manager
Mirjeta Pllana Contabilist

Na Shkruani Mesazh

Nëse kërkoni më shumë informacion rreth shërimeve tona.

Projektet e fundit

1
1
1